skisse‎ > ‎

Helkeram

Fant ikke nettadressen til spesifikasjonene for programsnutten

HELKERAM

Vi fremstiller høyestetiske helkeramiske erstatninger av flere typer. 
Fullkroner av keram vil reflektere den underliggende tannfargen, siden de ikke har noe metallkjerne. Helkeram er å foretrekke når kravet til estetikk er viktigst. Kroner og broer i helkeram er de mest naturtro. 

Emax er det flotteste estetiske alternativet til fasetter, innlegg og single kroner. Krever skulderpreparering og 1.5mm occlusalt. Anbefales å bruke bonding teknikk til sementering.

Zirconia har en sterkere kjerne og gir et pent estetisk resultat på broer. Chamfer preparering anbefales, minimum 0.6mm occlusalt ved påbitning på skjelett. Buccalt minimum 2mm for pen estetikk. I en krone med aluminiumoksid- / zirkoniumdioksidkjerne er kjernen hvit eller tannfarvet, noe som gjør den enda mer naturtro enn en krone av metallkeram. Det er ingen metallkant som kan komme til syne hvis tannkjøttet trekker seg tilbake. 

Monolittisk zirconia monolittisk zirkonia er det  rimeligste og sterkeste alternativet til kroner og broer. Kan brukes på bruksister. Fordelaktig med chamfer preparering, men ikke påkrevet. Minimum 0.5mm preparering i påbitningsområde.