Send meg - NorTann AS eller NorSmile ASHistorie
Fant ikke nettadressen til spesifikasjonene for programsnutten


Det hele startet som en enmannsbedrift i 1994 på Nordstrand. Navnet  var dengang Nordstrand Tannteknikk AS. 

Det viste seg fort at det var et stort marked for tannerstatninger med høye krav til estetisk tilpasning. Vi flyttet derfor tidlig i større lokaler og ansatte flere tannteknikere. Vi er i dag 4 tannteknikere i Oslo. Januar 2015 flyttet vi inn i et nytt og moderne laboratorie sentralt i Oslo, rett ved Jernbanetorget.

NorTann AS lager  i dag alt av estetisk, fast og avtagbar tannteknikk i Norge
NorTann leverer alle typer tannerstatninger, alt fra den enkleste lille årlige justeringen av en protese til større implantatkonstruksjoner. 

Tidligere ble alle arbeider i det vesentlige produsert på laboratoriet hos oss og levert med det samme høye kvalitetsstempelet. Mange av våre kunder har etterspurt et mer differensiert produkt. Etter omfattende utprøving og kvalitetsvurdering av flere utenlandske laboratorier, har NorSmile AS utviklet et tett samarbeid med et laboratorie i Hong Kong, som leverer flotte tanntekniske arbeider av høy kvalitet. Laboratoriet benytter kun CE – merkede materialer og følger et sertifisert  kvalitetssikringssystem etter ISO 9001:2008 og ISO 13485:2003.

I dag driver NorSmile AS under samme tak som NorTann AS.
NorSmile AS leverer konkurransedyktig tannteknikk som agent for Hong Kong Dental Technology.

NorTann fortsetter selvfølgelig også å lage alle typer tannerstatninger på laboratoriet i Oslo. Dette innebærer at du som kunde kan velge produkter i flere priskategorier som er kvalitetssikret hos oss. Vi benytter scanner fra 3Shape for å fremstille helfreste CAD/CAM arbeider som zirconia, monolittisk zirconia og lasersintret metall til MK. IPS emax helkeramiske erstatninger presser vi i Programat EP5000 for maksimal styrke. 

Ved laboratoriet i Oslo samarbeider vi tett med tannlege og pasient for å tilfredsstille høye krav til estetikk. Vi benytter blant annet fargeuttak med digital fotografering og rådgir aktivt tannlege og pasient ved komplekse kasus. 

Vi har også en avtale med Universitetet i Oslo om å levere arbeider til tannlegestudentene. 

Ved protesearbeider tilbyr vi innprøving av oppstilling på laboratoriet. Hvis nødvendig foretar vi justeringer på oppstillingen mens pasienten venter i stolen og godkjenner resultatet før ferdiggjøring av protesen. 

NorTann og NorSmile tilbyr et komplett sortiment med tanntekniske arbeider til konkurransedyktige priser. 

Våre produkter har 5 år garanti etter gjeldende garantiregler. NorTann`s visjon: - alltid vakre tenner! 


Dag Kjølstad
Tanntekniker NTTF/Daglig leder